homepagefoto.9

BADTEXTIEL

Filter

TOPKWALITEIT BADTEXTIEL

Wij kiezen al onze merken badtextiel met de beste zorg. Onze merken Abyss & Habidecor en Graccioza zijn van de allerbeste Egyptische katoen en worden in Portugal geproduceerd. Alle badtextiel is gemaakt uit Egyptische katoen van extra langstapelig garen voor een extra groot absorptievermogen. Badtextiel gemaakt van Egyptische katoen zijn soepel, super zacht en geven een weldadig gevoel. De handdoeken en badmatten zijn perfect op elkaar afgestemd. Met onze luxe badtextiel verander je jouw badkamer om in een exclusieve ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen. De collecties bestaan uit Linnen/Katoen en uit de mooiste kleuren. Mogelijkheden om te combineren zijn eindeloos!

 

BADKAMERARTIKELEN ALS CADEAU

Op zoek naar een origineel geschenk? Dan ben je bij By Myra op het juiste adres! Exclusieve badlinnen geeft iedereen een super gevoel van luxe. Onze uitgebreide kleurenpaletten zijn modern en toch tijdloos. Wij kunnen alle badtextiel een persoonlijk tintje geven, door een naam of tekst op te borduren.

Twijfelt u? Dan kunt u volgens afspraak bij ons de handdoeken en badmatten zien en voelen. Met onze lange ervaring, adviseren wij u graag.