BADTEXTIEL

TOPKWALITEIT BADTEXTIEL

Wij kiezen al onze merken badtextiel met de beste zorg. Onze merken Abyss & Habidecor en Graccioza zijn van de allerbeste Egyptische katoen en worden in Portugal gemaakt. Handdoeken en badmatten van Egyptische katoen en extra langstapelig garen hebben een extra groot absorptievermogen. De handdoeken zijn soepel, super zacht en geven een weldadig gevoel. De handdoeken en badmatten zijn perfect op elkaar afgestemd.
Met onze luxe badtextiel verander je jouw badkamer om in een exclusieve ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen. De collecties bestaan uit Linnen/Katoen in 60 mooie kleuren. Mogelijkheden om te combineren zijn eindeloos!

De verschillende merken met name de kleurrijke Missoni handdoeken zijn goed te combineren met de 60 prachtige unikleuren van Abyss & Habicor en Graccioza.

EXCLUSIEF BADLINNEN ALS CADEAU

Exclusief badlinnen geeft een super gevoel van luxe. Onze uitgebreide kleurenpaletten zijn modern en toch tijdloos. Wij kunnen alle badtextiel een persoonlijk tintje geven, door een naam of tekst op te borduren.

Twijfelt u? Maak gerust een afspraak. U kunt in de Mandenmakerssteeg 19 Leiden de handdoeken zien en voelen. Met onze lange ervaring, adviseren wij u graag.