WASVOORSCHRIFTEN VOOR BADTEXTIEL

 • Was het linnen apart van andere producten en vermijd
 • kleding met knopen of ritsen die de handdoeken kunnen beschadigen.
 • Scheid wit van kleuren en donkere producten.
 • Gebruik milde wasmiddelen.
 • Pas op met schoonheidsproducten die schadelijke stoffen kunnen bevatten.
 • Al onze producten zijn voorgewassen om te voorkomen dat ze krimpen.
 • Als er een draad in de sponzen wordt getrokken, knipt u deze voorzichtig op gelijke hoogte met de lussen met een schaar.

WASSEN

• Overlaad de wasmachine niet.
• Gebruik geen wasmiddelen die bleekmiddelen bevatten die kunnen veranderen of vervagen kleur

DROGEN

 • Het is belangrijk om een ​​wasdroger te gebruiken om het volume en de veerkracht van sponzen te herstellen.
 • Tijdens de eerste wasbeurten verliezen vloerkleden en handdoeken van nature wat vezels en het is noodzakelijk om het filter van de droogtrommel goed schoon te maken.
 • It is important to use a tumble dryer to restore the volume and springiness of

  sponges.

 • During the first few washes, rugs and towels naturally lose some fibres
 • and it is necessary to properly clean the tumble dryer’s filter.

ONDERHOUD VAN BEDDENGOED

Weten hoe u uw beddengoed op de juiste manier moet wassen, drogen en opbergen is essentieel voor het creëren van een gezonde en aangename slaapomgeving.

wassen

Mevrouw Me raadt een watertemperatuur van 40 graden Celsius aan voor haar beddengoed. Wij adviseren om het beddengoed apart van ander wasgoed te wassen, omdat ritsen en knopen het katoen kunnen beschadigen.
Gebruik nooit chloorbleekmiddel of wasverzachters op producten van Egyptisch katoen. Deze chemicaliën kunnen de vezels permanent beschadigen.
Houd er rekening mee dat alle natuurlijke vezels, inclusief Egyptisch katoen, krimpen tijdens de eerste wasbeurt. Hierdoor wordt al het Mrs.Me beddengoed oversized aangeboden en zal het na het wassen krimpen tot de juiste maat.

drogen

Het beddengoed van Mrs.Me is gemaakt van het fijnste Egyptische katoen dat van nature kreukt omdat het de kunstmatige elasticiteit van synthetische stoffen mist. Mrs.Me beveelt lijndrogen aan. Droog beddengoed zoveel mogelijk buiten aan de lijn, want de zon is een natuurlijk desinfecterend middel en verheldert wit.
Als u een wasdroger gebruikt, raden we aan om het linnengoed op laag vuur te drogen en het uit de droger te halen onmiddellijk nadat de cyclus nog vochtig is afgelopen. Te veel drogen zorgt voor meer rimpels en resulteert in een kortere levensduur door slijtage.

Dekbedovertrek percal katoen en satijn 300-draads
MrsMe kussens

strijken

Bij katoenen beddengoed is strijken meestal niet nodig. Sommige mensen geven er echter de voorkeur aan om te strijken voor een knapperiger uiterlijk.
Het is gemakkelijker om beddengoed te strijken als het nog een beetje vochtig is. Percale moet onmiddellijk worden gestreken om uitdroging te voorkomen.
Zorg ervoor dat de zoolplaat van uw strijkijzer schoon en glad is om sneller en gemakkelijker te strijken. Als u een stoomstrijkijzer heeft, controleer dan op minerale afzettingen, die bruine vlekken kunnen veroorzaken.
Strijk het linnen tot het glad maar niet droog is. Zodra de kreukels verdwenen zijn, hang je het linnen item op tot het kurkdroog is.

opbergen

Wij adviseren om dekbedovertrekken en kussenslopen netjes opgevouwen te bewaren in een koele, droge kast of lade. Oppervlakken moeten bij voorkeur worden bekleed met zuurvrij vloeipapier, dat voorkomt dat de stof vergeelt. Bewaar beddengoed niet in plastic containers, die vocht kunnen vasthouden en de groei van schimmel kunnen bevorderen.